ΑΟ Γαλατσίου

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2018

Σε μία λαμπρή εκδήλωση έγινε την Κυριακή  11/2/2017 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΟ Γαλατσίου στο ΠΑΛΑΙ. Τον αγιασμό τέλεσε ο αιδεσιμότας π. Χρήστος Λογαράς παρουσία του δημάρχου, αντιδημάρχου και δημοτικών συμβούλων του Δήμου Γαλατσίου.  O πρόεδρος του συλλόγου μας, κύριος Μπούρας εκφώνησε τον παρακάτω λόγο:

«Κύριε Δήμαρχε, κύριοι αντιδήμαρχοι, κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι δήμου Γαλατσίου, αιδεσιμότατε, αγαπητοί πρόεδροι και μέλη φιλικών σωματείων, αγαπητοί αθλητές, αγαπητοί γονείς, κυρίες και κύριοι.

Τρία χρόνια κλείνουν σε λίγο, από τη στιγμή που  αναλάβαμε ως νέα διοίκηση του ΑΟ Γαλατσίου τη συνέχιση και την απρόσκοπτη λειτουργία ενός αθλητικού σωματείου που συμβάλει στην υγιή απασχόληση των νέων του δήμου μας και στην εξέλιξη ενός ιστορικού συλλόγου που ξεπήδησε μέσα από άλλα σωματεία με παρουσία σχεδόν έναν αιώνα στα αθλητικά δρώμενα του νομού Αττικής και αποτελούσε κομμάτι τους.

Μέσα από μία δύσκολη καθημερινότητα όπως διαμορφώνεται από την οικονομική συγκυρία που όλοι μας βιώνουμε, προσπαθήσαμε να δώσουμε στην αθλούμενη νεολαία της πόλης μας τα ιδεώδη του αθλητισμού και της σωματικής υγείας μέσα από την καλλιέργεια του πνεύματος και του πολιτισμού όπως προκύπτει από το «νους υγιής εν σώματι υγιή». Και το καταφέρνουμε τελικά μάλλον καλά αφού φέτος ύστερα από πολλά χρόνια μας εμπιστευτήκατε την αθλητική παιδεία ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ παιδιών όλων των ηλικιών και για εμάς όλους είναι η καλύτερη ανταμοιβή.

Είμαστε πολύ κοντά στην Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου και στις αρχαιρεσίες που θα λάβουν χώρα προγραμματισμένα καθώς η από το Καταστατικό τριετής θητεία του παρόντος ΔΣ φτάνει αισίως σε τέσσερις μήνες στην ολοκλήρωσή της. Σας καλούμε όλους αγαπητοί γονείς να έλθετε να εγγραφείτε μέλη του Συλλόγου μας, του Συλλόγου ΣΑΣ που με τη συνδρομή σας κρατάτε ζωντανό, ελάτε ώστε να έχετε δικαίωμα ψήφου και κυρίως λόγο στη Γενική Συνέλευση, δηλαδή στη διαμόρφωση της μελλοντικής μορφής του Συλλόγου, του Συλλόγου που είστε ΕΣΕΙΣ και τα παιδιά σας! Αντί μίας ευτελούς συνδρομής μέλους μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε ένα δικό σας ψηφοδέλτιο και να είστε για τα επόμενα χρόνια η νέα διοίκηση του ΑΟ Γαλατσίου!

Έχω τονίσει και στο παρελθόν ότι ο Σύλλογος για εμάς είναι ανοιχτός και πολυσυλλεκτικός γνωμών απόψεων ενστάσεων και αντιλήψεων και προς αυτή την κατεύθυνση είναι και η παρότρυνσή μου. Δεν είναι ένα κλειστό κλαμπ όπου εναλλάσσονται οι ίδιοι και οι ίδιοι ώστε να δημιουργούνται κατεστημένα, οσμές κακοδιαχείρισης, αφερεγγυότητα και κλίκες. Εδώ κυριαρχεί η λογική της ανοιχτής δημοκρατίας και της διαφάνειας! ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΞΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ! ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΥΞΗΘΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ!

 

Η διοίκησή μας αγαπητοί φίλοι, δεν είχε ως μόνο καθήκον το διοικητικό και αθλητικό μέρος του Σωματείου. Είχε να αντιμετωπίσει και το χρόνιο ζήτημα της στέγασης σε ΚΛΕΙΣΤΟ γήπεδο των αθλητικών δραστηριοτήτων μας που γινόταν σχεδόν αποκλειστικά σε ανοιχτά γήπεδα, ένα ζήτημα που είχαμε σχεδόν αποκλειστικά ρίξει όλη μας την  ενέργεια, προκειμένου να καταφέρουμε επιτέλους αυτό που όλοι εσείς δικαίως αλλά και οι υπόλοιποι αθλητικοί φορείς της πόλης μας ονειρευόμασταν: Τη λειτουργία και χρήση του ΠΑΛΑΙ, μόνιμα πλέον από τα αθλητικά σωματεία του Γαλατσίου, στεγάζοντας τα παιδιά μας που αθλούνταν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, ανταγωνιζόμενα συναθλητές τους από όμορους δήμους, με συγκριτικό πλεονέκτημα, μόνον τις καλύτερες υποδομές ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΑΛΑ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΦΟΡΗΤΕΣ.

Δόθηκε επιπλέον και λύση στα προγράμματα, στις αναβολές και ακυρώσεις προπονήσεων, όταν το ΠΑΛΑΙ χρησιμοποιείται από το Δήμο: γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις μέρες και ώρες πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου από το διαχειριστή του γηπέδου, οπότε με καλύτερη οργάνωση και από την πλευρά μας και προκειμένου να μην ακυρώνονται προπονήσεις, κάνουμε φιλικά παιχνίδια στην έδρα άλλων σωματείων.

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, ότι το Γαλάτσι ως πόλη υπήρξε και είναι φυτώριο ταλέντων σε ΟΛΩΝ των ειδών τα αθλήματα και πολλοί γνωστοί μας αθλητές που διαπρέπουν σε εθνικές ομάδες και κατηγορίες, αποτέλεσαν περήφανα για όλους εμάς μέλη υποδομών Γαλατσιώτικων σωματείων. Κάποιοι από τους οποίους βρίσκονται σήμερα ανάμεσά μας και κοσμούν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας. Τους ευχαριστούμε!

 

Θέλω από τη θέση αυτή να κάνω μια ουσιαστική αναφορά στις επιτυχίες της ανδρικής μας ομάδας για την κατάκτηση δεύτερη θέση της στον Α΄όμιλο της Β΄ΕΣΚΑ και τιμώντας την ιστορία της, παίζει εκπληκτικό μπάσκετ κατά γενική ομολογία και αντιμετωπίζει επάξια μεγάλους και έμπειρους στην πλειονότητά τους αντιπάλους και σήμερα ενισχυμένη από πολύπειρους και άξιους αθλητές που έχουν καταξιωθεί στις Εθνικές κατηγορίες,  να διεκδικεί επάξια την άνοδό της στην επόμενη κατηγορία Α΄ΕΣΚΑ μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ, καθοδηγούμενη από τον προπονητή Μάκη Κουμαρά ο οποίος με την αγάπη του για το άθλημα και το γνωστό του πάθος, τους οδηγεί σε νικηφόρα αποτελέσματα.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ! ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ!

Παραλλήλως ΟΜΩΣ πρέπει να τονίσω ΚΑΙ την καταξίωση της εφηβικής και παιδικής μας ομάδας, των μίνι και των παμπαίδων για τις κατηγορίες τους και τις νίκες και διακρίσεις που μας χάρισαν.

 

Άξιοι αναφοράς και ευχαριστιών είναι οι άοκνοι και άμισθοι εργάτες του συλλόγου, ο έφορος ακαδημιών και ψυχή της ομάδας Μήτσος Ανδριτσογιάννης ο οποίος φροντίζει την φωτογραφική αποτύπωση των αγώνων όλων των τμημάτων του συλλόγου για την ενημέρωσή σας καθώς και ο ακούραστος φροντιστής Γιώργος Φωτόπουλος.

 

Αξίζουν συγχαρητήρια στην κ. Θεοδώρα Αβράμπεκη η οποία επιμελείται το site και το facebook του Συλλόγου ώστε να ενημερώνεστε οι γονείς για τις προπονήσεις, τις δραστηριότητες του Συλλόγου και  για οποιαδήποτε αλλαγή προγράμματος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γραμματεία μας την κ. Βολιώτη και στους γιατρούς και διασώστες που εποπτεύουν ιατρικά όλα τα αγωνιστικά τμήματα κατά τη διάρκεια επίσημων αγώνων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους χορηγούς μας, στις εταιρίες και στους επαγγελματίες που διαφημίστηκαν μέσα από τις σελίδες του ημερολογίου μας, το οποίο βρίσκεται και σήμερα προς πώληση στη διάθεσή σας, οι εισπράξεις του οποίου βοηθούν τους σκοπούς του συλλόγου μας. Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες στην εταιρία αθλητικού υλικού ZAKCRET η οποία προσέφερε τις γνωστές εκπτωτικές κάρτες και βρίσκεται συνεχώς αρωγός στις προσπάθειές μας.

 

Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω στον προπονητή Θοδωρή Σιαρέ ο οποίος βοήθησε με την εμπειρία του στην καλύτερη οργάνωση και μηχανογράφηση όλων των λειτουργιών του συλλόγου βοηθώντας σε τομείς που χωλαίναμε ή υπήρχαν παραλείψεις και δίκαια παράπονα. Εποπτεύοντας την προπονητική λειτουργία των τμημάτων υποδομών έφερε νέο αέρα στην προπονητική και στην άθληση των παιδιών.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς και τους υπόλοιπους προπονητές μας Χρήστο Χανιώτη, Θέμη Παπαβλασόπουλο, Πέτρο Αλεξόπουλο και Στάθη Καπαρελιώτη. Είναι οι άνθρωποι που δίπλα στα παιδιά μας, μοχθούν και πασχίζουν ώστε να  τα μάθουν μπάσκετ. Στο σημείο αυτό θέλω να τονίσω ότι από τρεις προπονητές που μέχρι πέρυσι είχαν τα αγωνιστικά τμήματα και τα τμήματα υποδομών, φέτος έχουμε ΕΠΤΑ: Κι αυτό γιατί καταφέραμε με τη χρήση του ΠΑΛΑΙ να έχουμε ολιγομελή τμήματα ώστε οι αθλητές μας να έχουν συνεχή και πολύωρη επαφή με τη μπάλα. Τέσσερις προπονήσεις και αγώνας ή αγώνες σε εβδομαδιαία βάση, μας καθιστούν πλέον μεταξύ ομάδων με φυτώρια επαγγελματικών διαστάσεων κόκκινου ή πράσινου χρώματος !

Ιδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω τα λοιπά μέλη του ΔΣ για τη συνεργασία και την υπομονή τους μαζί μου, τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Γόγωνα, το γενικό γραμματέα Βαγγέλη Φλώρο, τον ταμία Μαρούλη Γιώργο και το μέλος και ιστορικό προπονητή της ομάδας Χρήστο Παπαθανασίου, ο οποίος με την εμπειρία και την αγάπη του στο άθλημα, κατεύθυνε το ΔΣ σε δύσκολες και επίπονες αποφάσεις ή αποσόβησε λάθη απειρίας μας.

ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΟΚΝΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΚΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΣ ΕΠΕΛΥΣΕ.

Κυρίες και κύριοι,

Θα ακολουθήσει απονομή μεταλλίων στους μικρούς μας αθλητές των ακαδημιών μας. Στους αυριανούς super stars!!!  Καλούνται τα μέλη ΔΣ και οι έφοροι τμημάτων να μοιράσουν τα μετάλλια.

 

Για μια ακόμα φορά ευχαριστώ τους γονείς για τη μεγάλη ευθύνη που μας έχουν αναθέσει για τα παιδιά τους, τους προπονητές μας, τους συνεργάτες μου.

 

Ευχαριστώ πολύ!»

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *