ΑΟ Γαλατσίου

Επιστολή πρώην Γ.Γ. Κωνσταντινίδη Παναγιώτη

Επιστολή πρώην Γ.Γ. Κωνσταντινίδη Παναγιώτη

 

Επιστολή πρώην Γ.Γ. Κωνσταντινίδη Παναγιώτη

Έπειτα από τις πρόσφατες εκλογές και μετά την συγκρότηση του νέου Δ.Σ.

του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ θα ήθελα ολόψυχα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει, για το καλό των παιδιών – αθλητών μας, του Συλλόγου μας και της Συνοικίας μας «ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ».
Θεωρώ ότι είναι το ελάχιστο που οφείλω να κάνω προσωπικά, αλλά και αυτό που θα έπρεπε να κάνει κάθε ένας από όσους έχουν «περάσει» από αυτόν τον Σύλλογο και δηλώνουν ότι τον έχουν πονέσει από σημαντικές και μη θέσεις.
Όποιος απειλεί με λόγια και ενέργειες και προεξοφλεί την αποτυχία αυτού του Δ.Σ., δεν θα πρέπει να θεωρείται άνθρωπος με Αθλητικό Πνεύμα, γιατί πολύ απλά, δεν επιτρέπεται κανείς να παίξει με τα ιδανικά και τις αξίες που κάθε γονιός αγωνίζεται, παρά τις δυσκολίες και τις στερήσεις που όλοι γνωρίζουμε, να μεταδώσει στα παιδιά του.
Ζητώ λοιπόν από το Δ.Σ. να κάνει ότι απαιτείται για να βρεθεί το ΓΑΛΑΤΣΙ εκεί που του αξίζει.
Από μεριάς μου ο σύλλογος και το Δ.Σ. θα έχουν όποια βοήθεια μου ζητηθεί στο έργο τους, κάτι που θα πρέπει να κάνει κάθε γονιός με προτάσεις αλλά και πράξεις στήριξης.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον πρώην Πρόεδρο κ. Γρηγόρη Κρίνο για το έργο του στον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, αλλά και για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Πρώην Γ.Γ.

Κωνσταντινίδης Παναγιώτης

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *