ΑΟ Γαλατσίου

Απόσπασμα πρακτικών Δ.Σ. Α.Ο. Γαλατσίου 9/9/2015

Απόσπασμα πρακτικών Δ.Σ. Α.Ο. Γαλατσίου 9/9/2015

 

Λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, η νέα διοίκηση του

Α.Ο. Γαλατσίου έχει γίνει δέκτης σωρείας παραπόνων για τους χειρισμούς του απελθόντος Δ.Σ. σχετικά με το θέμα της αυτοδιάθεσης εξόδου (μετεγγραφής – αποδέσμευσης – υποσχετικών) των ενεργών παικτών από τις ομάδες μας, σας ενημερώνουμε ότι στο παρελθόν είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο κάποιοι παίκτες να απέρχονται από τις ομάδες μας με τρόπο που δεν διασφάλιζε ούτε τη σωστή πορεία των ομάδων αγωνιστικά αλλά ούτε, κυριότατα, τη σωστή αθλητική πορεία των παικτών μας.

Το Δ.Σ., έχοντας ως μοναδικό σκοπό και επιδίωξη τη συνέχιση της ομαλής πορείας των τμημάτων μας, τόσο σε αθλητικό όσο και οικονομικό επίπεδο, όσο και την ομαλή εξέλιξη του εκάστοτε παίκτη που μεγάλωσε και διακρίθηκε μέσα στις ομάδες του Συλλόγου μας, σας καθιστούμε σαφές ότι όποιος παίκτης επιθυμεί να αποχωρήσει από τις ομάδες μας με μετεγγραφή, θα πρέπει να ακολουθεί την κατωτέρω ενδεδειγμένη διαδικασία:

1. Η περίοδος μετεγγραφών – αποδεσμεύσεων – υποσχετικών καθορίζεται κάθε έτος από σχετική εγκύκλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.), και εξ αυτού του λόγου ο Σύλλογός μας μόνο σε αυτή τη χρονική περίοδο, μπορεί να εξετάζει τέτοιου είδους θέματα.

2. Εφόσον ο αθλητής έχει επιλέξει άλλο αθλητικό σύλλογο για τη συνέχιση της άθλησής του, ο εν λόγω Σύλλογος θα πρέπει να αποστέλλει την όποια πρότασή του για τον παίκτη που επιθυμεί εγγράφως στο e-mail: info@galatsibasket.gr ή στο φαξ 210-2221407.

3. Κατόπιν αυτού και έχοντας υπόψιν μας τις προσφορές των άλλων συλλόγων, το Δ.Σ. θα αποφασίζει για την πιθανή μετεγγραφή – αποδέσμευση των παικτών ΠΑΝΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΙΩΝ Ε.Σ.Κ.Α. & Ε.Ο.Κ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *